اقتصادی

💢 بیش از 61 هزار تن گوجه فرنگی در شهرستان نیشابور برداشت گردید.

پایان برداشت محصول سرخ گوجه فرنگی از بوته ها در شهرستان نیشابور

با اعلام پایان برداشت محصول گوجه فرنگی در این شهرستان گفت: سطح زیر کشت گوجه فرنگی در سال زراعی جاری کاهش و به 880 هکتار رسیده است که نسبت به سال زراعی گذشته 10 درصد کمتر است. وی نوسان قیمت گوجه فرنگی در بازار از عوامل کاهش سطح زیر کشت محصول دراین شهرستان دانست.

مبارکی میانگین برداشت این محصول را از هر هکتار مزرعه در نیشابور 50 تن ذکر و بیان کرد: پیش بینی می شود افزون بر 44 هزار تن گوجه فرنگی از سطح مزارع در این شهرستان برداشت شده باشد.

وی گفت: در سال زراعی کنونی و با هدف صرفه‌جویی در منابع آبی 70 درصد از مزارع گوجه فرنگی این شهرستان به روش‌های نوین آبیاری کشت شد و بالغ بر 60 درصد از مزارع گوجه فرنگی از نشائ صنعتی برای کشت استفاده شده است.

وی به توزیع بیش از 250 تن انواع کودهای شیمیایی در سال زراعی جاری بین کشاورزان گوجه فرنگی کار این منطقه اشاره کرد و افزود: هر سال برداشت گوجه فرنگی در این منطقه از اوایل شهریور ماه آغاز می شود و تا اواخر مهر ادامه می‌یابد.

او اظهار داشت: این شهرستان یک واحد فرآوری گوجه فرنگی دارد و قسمتی از محصول تولید شده شهرستان به این واحد فعال منتقل می شود.

این مقام مسئول اذعان داشت: افزون بر 90 درصد گوجه فرنگی تولید نیشابور در بخش مرکزی و 10درصد آن در بخش های دیگر این شهرستان کشت و برداشت می‌شود

مشخصات مجوز

مجید پورسعید

خبرنگار نیشابور آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا