💢 توقیف ۱۵۰ کیلوگرم گوشت مشکوک در نیشابور

دکتر حمیدرضا ناصحینیا، مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت نیشابور ضمن اعلام این خبر گفت: مواد خام دامی مذکور در طی دو فقره بازدید مشترک با دامپزشکی از کبابی های این شهرضبط، جمع آوری و یا معدوم شده است.
دکتر ناصحینیا، نظارت بر سلامت موادغذایی بویژه در رستوران ها، کبابی ها، خدمات آشپزی و… را مستلزم حضور و مشارکت دامپزشکان عزیز در بازدید های بهداشتی مشترک دانست وافزود: کنترل محصولات خام دامی مانند گوشت، مرغ، ماهی، عسل و… از وظایف شبکه دامپزشکی می باشد وخوشبختانه همکاری، هم افزایی و مشارکت شبکه دامپزشکی با مرکز بهداشت تاکنون بسیار خوب ومثبت بوده است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور ضمن تشکر از همکاری آقای دکتر سلیمانی رئیس شبکه دامپزشکی نیشابور وسایر همکاران دامپزشک و کارشناسان شبکه مذکور در انجام بازدید های مشترک بیان نمود: طی سه روز اخیر دو مورد عرضه گوشت مشکوک در کبابی های شهرستان گزارش شده که بازدید مشترک با کارشناسان دامپزشکی انجام و بیش از ۱50کیلوگرم گوشت خام گوسفند و گوساله ضبط وتوقیف شد.
مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت نیشابور انجام دو مورد نمونه برداری از گوشت خام ویک مورد نمونهبرداری از کباب کوبیده را از سایر اقدامات انجام شده در این بازدیدها برشمرد وخاطرنشان کرد: درهمین راستا بالغ بر ۱۲۰ سیخ کباب کوبیده خام با رضایت متصدی در محل معدوم و ۳ونیم کیلوگرم گوشت مشکوک به فساد نیز جمع آوری گردید ومتصدی محل کسب، به مراجع قضایی معرفی شد.
دکتر ناصحی نیا ازخانم مهندس هرمزی، مهندس اکبرفلاحت ومهندس رضا پارسا که در این بازدید های مشترک حضور داشتند نیز تشکر و ابراز امیدواری کرد با انجام بازرسی های منظم و برنامه ریزی شده بویژه در فصل گرم سال شاهد طغیان و یا مسمومیت های غذایی در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور نباشیم
وی درپایان از همه شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را با سامانه تلفنی ۱۹۰وزارت بهداشت در میان بگذارند تا اقدامات لازم بلافاصله صورت پذیرد.