💢 ضبط و توقیف حدود ۲ تُن فرآورده گوشتی در نیشابور

حدود ۲ تُن فرآورده گوشتی به دلیل عدم رعایت ضوابط فنی و بهداشتی و عدم حضور مسئول فنی، توسط کارشناسان معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور توقیف شد.
دکتر نسرین خارقانیمقدم، معاون غذا و داروی دانشگاه با اعلام این خبر گفت: بر اساس دستورالعملهای سازمان غذا و دارو و در پی پایش مستمر کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی در شیفت صبح از کارخانجات تولیدکننده مواد غذایی، این میزان فرآورده گوشتی به دلیل تخلفات بهداشتی ضبط شد.
وی با تأکید بر اهمیت خرید ایمن، از شهروندان خواست از خرید فرآوردههای گوشتی بدون مشخصات و به شکل غیربهداشتی خودداری کرده و هنگام تهیه اقلام سلامتمحور، به مراکز مجاز مراجعه و به مواردی نظیر تاریخ تولید و مصرف، پروانه بهداشتی و نشان سیب سلامت توجه کنند.
دکتر خارقانیمقدم در پایان از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا داشتن شکایت در خصوص مواد غذایی بستهبندیشده، فرآوردههای آرایشی، بهداشتی و سایر اقلام سلامتمحور، موضوع را از طریق شماره ۴۱۲۰۷۰۰۰ یا سامانه fms.nums.ac.ir به معاونت غذا و دارو نیشابور گزارش دهند.



