💢 پلمب کارگاه غیرمجاز آجیلپزی در نیشابور

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از پلمب یک واحد کارگاه غیرمجاز آجیلپزی توسط کارشناسان بهداشت محیط این معاونت در نیشابور بزرگ خبر داد.
دکتر علیاکبر محمدی با اشاره به اجرای طرح تشدید بازرسیهای بهداشتی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، گفت: با افزایش خریدهای مردم در این ایام، فعالیتهای نظارتی کارشناسان بهداشت محیط نیز افزایش مییابد.
رئیس مرکز بهداشت نیشابور نظارت مستمر بر وضعیت بهداشتی محلهای تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی را از وظایف مهم کارشناسان بهداشت محیط برشمرد و افزود: در جریان این بازدیدها، یک کارگاه غیرمجاز آجیلپزی شناسایی شد و پس از ارائه آموزشها و صدور اخطاریه، متصدی ملزم به رفع نواقص بهداشتی گردید.
وی تصریح کرد: با توجه به بیتوجهی متصدی به آموزشها و تذکرات بازرسان و عدم رفع نواقص بهداشتی، بر اساس مقررات و اصلاحیه ماده ۱۳ قانون مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، این واحد پلمب شد.
مهندس ابوالفضل آهی، مدیر گروه سلامت محیط و کار، نیز گفت: پس از تعطیلی واحد، در صورت ارائه تعهد از سوی متصدی و رفع نواقص بهداشتی، فک پلمب انجام شده و پس از تأیید بهداشتی، اجازه بهرهبرداری مجدد داده خواهد شد.
وی در پایان حفظ و ارتقای سلامت را رسالت اصلی کارشناسان بهداشت محیط دانست و از مردم خواست مواد غذایی مورد نیاز خود را از محلهای معتبر خریداری کرده و به مشخصات بهداشتی کالاها دقت کنند.