💢 کارگاه بستنی متخلف به دلیل جعل شماره پروانه ساخت بهداشتی پلمب شد

با پیگیری کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور و با حضور نماینده حقوقی دانشگاه، یک کارگاه تولید بستنی به دلیل استفاده از شماره پروانه ساخت جعلی و درج غیرقانونی نشان سیب سلامت شناسایی و پلمب شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، مهندس سمانه رمضانی، سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی گفت: این اقدام در پی پایش میدانی مورخ ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ انجام شد که طی آن، حدود ۱۰۰۰ عدد بستنی با بستهبندی جعلی از محل کارگاه توقیف گردید.
وی با تأکید بر ضرورت اخذ مجوزهای قانونی توسط تولیدکنندگان مواد غذایی افزود: بر اساس دستورالعملهای سازمان غذا و دارو، تمامی تولیدکنندگان ملزم به دریافت پروانه بهداشتی و درج آن به همراه نشان سیب سلامت بر روی بستهبندی محصولات خود هستند.
رمضانی از شهروندان خواست برای حفظ سلامت خود و خانواده، محصولات غذایی، آشامیدنی و اقلام سلامتمحور را فقط از مراکز مجاز تهیه کنند و هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضا، شماره پروانه ساخت و نشان سیب سلامت توجه ویژه داشته باشند.
وی همچنین از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا شکایت مرتبط با فرآوردههای غذایی، آرایشی، بهداشتی و سایر اقلام سلامتمحور، موضوع را از طریق شماره تماس ۰۵۱۴۳۳۵۲۳۱۱ یا سامانه اینترنتی fms.nums.ac.ir به معاونت غذا و داروی نیشابور گزارش دهند.