سلامت

‍ 💢 ۱۰ واحد صنفی متخلف در هفته نخست طرح تشدید مدیریت بهداشت محیط پلمب شد

در نخستین هفته اجرای طرح تشدید مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان، ۱۰ واحد صنفی متخلف در نیشابور پلمب شد.

دکتر علی‌اکبر محمدی، معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت نیشابور، با اعلام این خبر گفت: این طرح از ۱۱ اسفند تا ۱۵ فروردین با هدف نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی حساس و مراکز بین‌راهی در حال اجرا است.

وی افزود: کنترل سامانه‌های آبرسانی، نظارت بر عرضه مواد غذایی، گشت‌های مشترک با دستگاه‌های مرتبط و انجام برنامه‌های آموزشی از جمله اقدامات این طرح است.

مهندس ابوالفضل آهی، مدیر گروه سلامت محیط و کار، با اشاره به نتایج این نظارت‌ها اظهار کرد: تاکنون ۶۴۰۰ مورد بازرسی بهداشتی انجام شده که منجر به ۱۴۰۰ اخطاریه بهداشتی، ۱۵۱ مورد معرفی به مراجع قضایی و پلمب ۱۰ واحد متخلف شده است.

وی افزود: در راستای کنترل مواد غذایی، ۳۱۵۲ مورد سنجش با تجهیزات پرتابل، ۱۸ نمونه‌برداری و معدوم‌سازی بیش از ۲۶۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد انجام شده است.

مهندس آهی همچنین از ۱۰۰ مورد بازرسی از سامانه‌های آبرسانی و ۲۵۰۰ مورد کنترل کیفی آب آشامیدنی به منظور پیشگیری از بیماری‌های قابل انتقال از طریق آب خبر داد.

مشخصات مجوز

مجید پورسعید

خبرنگار نیشابور آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا