💢 ۱۰ واحد صنفی متخلف در هفته نخست طرح تشدید مدیریت بهداشت محیط پلمب شد

در نخستین هفته اجرای طرح تشدید مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان، ۱۰ واحد صنفی متخلف در نیشابور پلمب شد.
دکتر علیاکبر محمدی، معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت نیشابور، با اعلام این خبر گفت: این طرح از ۱۱ اسفند تا ۱۵ فروردین با هدف نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی حساس و مراکز بینراهی در حال اجرا است.
وی افزود: کنترل سامانههای آبرسانی، نظارت بر عرضه مواد غذایی، گشتهای مشترک با دستگاههای مرتبط و انجام برنامههای آموزشی از جمله اقدامات این طرح است.
مهندس ابوالفضل آهی، مدیر گروه سلامت محیط و کار، با اشاره به نتایج این نظارتها اظهار کرد: تاکنون ۶۴۰۰ مورد بازرسی بهداشتی انجام شده که منجر به ۱۴۰۰ اخطاریه بهداشتی، ۱۵۱ مورد معرفی به مراجع قضایی و پلمب ۱۰ واحد متخلف شده است.
وی افزود: در راستای کنترل مواد غذایی، ۳۱۵۲ مورد سنجش با تجهیزات پرتابل، ۱۸ نمونهبرداری و معدومسازی بیش از ۲۶۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد انجام شده است.
مهندس آهی همچنین از ۱۰۰ مورد بازرسی از سامانههای آبرسانی و ۲۵۰۰ مورد کنترل کیفی آب آشامیدنی به منظور پیشگیری از بیماریهای قابل انتقال از طریق آب خبر داد.