💢بازدید دکتر دوستپرست سرپرست دانشگاه علوم پزشکی نیشابور ، بخشدار سرولایت و تیم همراه از مرکز درمانبستر و پایگاه بهداشتی چکنه
باحضوررییس دانشگاه علوم پزشکی نیشابور:
جلسه هم اندیشی بررسی و ارائه راهکارهای رفع مشکلات حوزه بهداشت ودرمان بخش سرولایت برگزار شد
نشست هم اندیشی رئیس ، معاون و کارشناسان بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با بخشدار، رییس حوزه قضایی، شهردار، رییس اداره آموزش و پرورش ، اعضای شوراهای اسلامی و دهیاران بخش سرولایت برگزار شد .
در این نشست که به منظور بررسی چالش ها و ارائه راهکارهای مناسب رفع مشکلات حوزه بهداشت ودرمان در محل بخشداری سرولایت برگزار شد درخصوص امکانات وضعیت موجود و رفع مشکلات انسانی و تجهیزاتی این حوزه بحث و تبادل نظر شد.
در ابتدای این جلسه ، بخشدار سرولایت ضمن تقدیر از اقدامات و عملکرد حوزه بهداشتی و درمانی در دورترین روستاهای سطح بخش اظهار کرد: با بررسی چالش ها و استفاده از ظرفیت ها و فرصت های موجود در منطقه می توان خدمات قابل توجهی به مردم دیار علم وایثار ارائه نمود.
مهندس صدیقی با اشاره به وضعیت برخی نابسامانی ها و زیرساختهای درمانی بخش سرولایت به عنوان منطقه ای محصور شده در بین چند شهرستان و واقع شده در مسیر جاده ترانزیت آسیای میانه تصریح کرد: شرایط خاص اقتصادی ، معیشتی وجغرافیایی منطقه سرولایت و هم جواری با چندین شهرستان توجه مسئولان به اهالی این منطقه را بیش از پیش می طلبد تا رفع نیازهای بهداشتی و درمانی بتواند رضایتمندی بیشتر مردم این سرزمین را در بر داشته باشد.
نماینده عالی دولت در سرولایت افزود: مشکلات ساختمانی و موقعیت مکانی وتردد مرکز درمان بستر شهرچکنه، تشدید نظارت های بهداشت محیطی به اصناف و متخلفان رهاکننده پسآب ها و فاضلاب ها به معابر، نظارت بر دامداران و برگزاری دوره های آموزش مواجهه و پیشگیری از بیماری های مشترک بین حیوان و انسان ، تخصیص آمبولانس و استقرار اورژانس شهری، استقرار داروخانه جهت ارائه خدمات دارویی در مرکز بخش، تجهیز وبهسازی فضای فیزیکی خانه های بهداشت روستایی و ساماندهی فعالیت بهورزان و پزشکان در دهگردشی ها از جمله مطالبات مردم این منطقه می باشد.
صدیقی ادامه داد: علاوه بر سالمندان و سالخوردگان در روستاها ، غربالگری و رسیدگی مداوم حال جسمانی دانش آموزان مدارس نیز از خواسته های مورد تأکید می باشد.
وی ادامه داد: باید همه ما مسئولان در هر جایگاهی به مقوله سلامت تمامی اقشار جامعه محل خدمت خود توجه داشته باشیم وسلامت مردم را در اولویت قرار دهیم و جهت رفع مشکلات احتمالی به جد پیگیری کنیم .
بخشدار سرولایت خاطر نشان ساخت:بايد تعامل مستمر و موثر با دانشگاه علوم پزشكي برقرار باشد و با عنايت به كمكهاي خيران، دولت نيز در اين زمينه به وظايف خود عمل كند.
صدیقی با درخواست برنامه ریزی حضور پزشکان متخصص اعزامی بصورت ماهیانه در این منطقه به ظرفیت خیرین و ایجاد تحولات مثبت با وجود پزشکان مجرب و باسابقه که زادگاهشان سرولایت است اشاره کرد و این ظرفیت را فرصتی برای بهبود وضعیت درمانی منطقه دانست.
گفتنی است تشکیل شورای بهداشت روستاها،آمادگی مشارکت شورای اسلامی شهرچکنه برای واگذاری محل استقرار داروخانه و آمبولانس شهری، پیگیری تامین اعتبار جهت تجهیز و بهسازی فضای فیزیکی خانه های بهداشت روستایی، تشدید نظارت ها و برخورد قانونی با متخلفان و خطرآفرینان بهداشت عمومی ، تجهیز داروخانه های مراکز خدمات جامع سلامت به داروهای خاص موردنیاز، همکاری بهورزان با مدارس در امرمراقبت های بهداشتی دانش آموزان، برگزاری مراسم تجلیل از خیران ، پزشکان ونام آوران از جمله مصوبات این جلسه بود.