💢 پلمب ۷ واحد نانوایی در نیشابور

بیش از ۲۷هزار مورد بازدید بهداشتی از نانوایی های زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از بازدید بیش از ۲۷۰۰ واحد نانوایی سنتی و روغنی و پلمپ تعداد ۷ واحد از این نانوایی ها بعلت مشکلات بهداشتی توسط کارشناسان بهداشت محیط خبر داد.
دکتر حامد جز جلالیان گفت: رعایت مقررات بهداشتی در نانواییها برای تضمین تولید با کیفیت و حفظ سلامت عمومی بسیار حیاتی است. این مقررات به منظور جلوگیری از آلودگیهای میکروبی، افزایش ماندگاری محصولات، و رعایت استانداردهای بهداشتی طراحی شدهاند.
وی افزود: ضمن کنترل مستمر وضعیت بهداشتی واحدهای تهیه و عرضه نان و ارائه آموزهای لازم به متصدیان مذکور، کنترل مواداولیه مصرفی، کنترل میزان نمک استفاده شده در نان و ph به وسیله دستگاه های سنجش پرتابل و نمونه برداری از نان تولیدی نیز صورت می گیرد.
ریس مرکز بهداشت خاطر نشان کرد: در دوره شش ماهه ابتدای امسال بیش از ۱۱۵ مورد نمونه برداری از نان سنتی اعم از لواش، بربری و سنگک صورت گرفته است و موارد غیرمنطبق با استاندارد های لازم، جهت پیگیری به مراجع قضایی معرفی شده است.
دکتر جلالیان در پایان تصریح کرد: همشهریان محترم می توانند تخلفات بهداشتی را در سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت ثبت نمایند تا در اسرع وقت پیگیری و رسیدگی شود.